Skip to content

Mediatools

Menu
Menu
méhpempő

A méhpempő a vitalitás serkentője

Szerző admin

Ez a fehérje-szénhidrát-zsír koktél jelentős mennyiségű aminosavat, valamint ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz. A méhpempő pozitív hatással van az egész szervezetre Segít erősíteni az immunrendszert és normalizálni az anyagcserét. A mézkeverék bevitele normalizálja az ember teljes pszicho-érzelmi szféráját, ami lehetővé teszi a megnövekedett idegi ingerlékenység, depressziós rendellenességek és stressz csökkentését, valamint a mentális képességek javítását.

A méhpempő tökéletesen szabályozza a vérnyomást, ezért mind hipertónia, mind hipotónia esetén javallott. Jó eredményeket érhetünk el ennek a méhészeti terméknek a használatával a posztoperatív időszakban is, hiszen immunstimuláló, gyulladáscsökkentő és baktericid tulajdonságokkal rendelkezik.

A méhpempő képes fokozni a szövetek légzését, ami javítja és helyreállítja a sejtek működését a szervezetben. Külön előnye, hogy gyerekeknek is ideális. Napjainkban kozmetikai célokra szintén előszeretettel használják. A stimuláló és regeneráló aktivitása, valamint a magas tápláló képessége rövid idő alatt kisimítja a ráncokat és megfiatalítja a bőrsejteket. Tonizáló hatása táplálja és hidratálja a bőrt. Egyes kutatások javasolják a mézzel kevert méhpempő használatát 1 g méhpempő 100 g méz arányban.

A felnőtteknek elegendő naponta 10 g ilyen keveréket bevenni, a gyermekek pedig fele annyit. Ez természetesen több adagra is osztható. Célszerű a keveréket a nyelv alatt tartani és legfeljebb 20 °C hőmérsékleten tárolni. Nem fém, hanem fa vagy műanyag kanalat használva kell fogyasztani. 200 g (gyermekeknél 100 g) méhpempő keverék bevétele után, 2 hétig szünetet lehet tartani.

Legutóbbi bejegyzések

  • Kinti kutya lakásba szoktatása egyszerűen és hatékonyan
  • Levél írása professzionális módon
  • Sakk készlet kicsiknek és nagyoknak
  • Műfű tisztítás és egyéb hasznos praktikák
  • Angol nyelvtanfolyam kevés nyelvtannal

Kategóriák

  • Egyéb
  • Szolgáltatás
  • Vásárlás
© 2025 Mediatools | Powered by Superbs Personal Blog theme